İtfaiyelerin Tartışmasız Tercihi Grindex Dalgıç Pompalar

Grindex Dalgıç Pompalar
teslim edildi.
İsveç'in en büyük pompa üreticilerinden olan GRINDEX;  inşaat, maden ve tünel şantiyelerinin yanı sıra Türkiye'de itfaiye teşkilatlarınca da başarıyla kullanılmaktadır. Pek çok Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatının bünyesinde bulunan GRINDEX Dalgıç Tip Drenaj ve Çamur Pompaları üstün performansları ile tam not almaya devam etmektedir. Aynı zamanda sık sık yeni itfaiyeleri de ziyaret ederek son gelişmeler hakkında bilgilendirme seminerlerine devam etmektedir.




Malatya Belediyesi İtfaiye teşkilatının müdahale ettiği Doğal Afet ve Sel Baskınlarına karşı daha hızlı ve mükemmel verim alabilmek için geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde GRINDEX pompa stoklarına on adet daha GRINDEX Dalgıç Tip Drenaj pompası katarak Malatyalıların yüzünü güldürdü.

Grindex Dalgıç Pompa Filosu



Malatya İtfaiyesine yeni katılan itfaiye erlerimiz için ERKE Ankara Bölge Müdürlüğü yetkilileri tarafından GRINDEX Dalgıç Tip Drenaj ve Çamur Pompalarının üstün özellikleri hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. GRINDEX Dalgıç Pompaların tanıtıldığı seminerden sonra itfaiye personeli ile beraber sel sularının tahliyesinde GRINDEX Dalgıç Tip Drenaj ve Çamur Pompaların kullanımı hakkında bir tatbikat yapıldı.

ERKE Ankara Şube Müdür Sn. Mutlu Akyüz teslimat sırasında



GRINDEX Dalgıç pompalarının kuruda yanmaması, pano gerektirmemesi ve en önemlisi taşınma ve kullanımının çok kolay olduğunu belirten İtfaiye personeli, olması muhtemel bir doğal afet ve sel baskınlarında GRINDEX Dalgıç pompaları güvenerek kullanabileceklerini söylediler. Ayrıca itfaiye çalışmalarında çok önemli bir yer tutan ve diğer model pompalarda kullanılmayan “Düşük Seviye Çekiş Aparatı” ile zeminden tamamen suyu çekebilme imkânı olduğunu bununda su baskınlarında çok önemli bir etken olduğunu belirttiler.





GRINDEX Dalgıç Pompalar hakkında verilen bilgilendirme semineri ve yapılan tatbikat sonrası memnun kalan itfaiye personeli GRINDEX yetkililerine teşekkür ederek olağan üstü hallerde, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanlarında olduklarını belirttiler.



Grindex Dalgıç Pompa Filosu 


Özellikle tabandan emiş yapma özelliği, kuruda yanmaması ve çok kolay kurulması ile itfaiye teşkilatının ihtiyaç duyacağı tüm özelliklere sahip GRINDEX pompalar uzun ömürleri ve güvenilirlikleri ile itfaiye teşkilatının tercihini kazanmıştır.

Yorumlar