TOYO Pompalar Kum Yıkama Tesislerinde.

Çatalca Kum Ocakları bölgesi İstanbul’un önemli endüstri bölgelerindendir.Kum ocakları çıkardıkları kumu özel tesislerinde yıkama işlemine tabi tutarak satış yapmaktadırlar.
TOYO Pompası
Yıkama tesisleri çalışmaları sırasında atık su ve atık malzemeleri çok büyük ve derin havuzlarda bekletmekte dibe çöken çamur kum ve mıcır parçacıkları ekskavatör yardımıyla temizlenmeye çalışılmaktadır.Ancak Atık Havuzların derinliği ve büyüklüğü ekskavatörün çalışmasını engellemektedir.Zaten ekskavarör çalışmaya başladığında havuz karışımı hareketlendiği için dışarı malzeme sevki çok zorlanmakta hatta imansız hale gelmektedir.
TOYO Pompası
Bütün bu durumları bertaraf etmek için Japon Malı TOYO karıştırıcılı Kum Pompaları bu ağır malzeme tahliyesi için idel bir çözümdür.

Herhangi bir ekskavatör veya vinç yardımıyla Atık Havuzuna indirilen TOYO pompa havuz içindeki katı malzemeyi tahliye ye ı başlar ve ara transfere ihtiyaç duyulmadan malzeme istenilen yere dejarj edilir.
TOYO Pompası
Atık havuzlarının malzeme tahliyelerinde en ekonomik ve gerçek çözüm TOYO Karıştırıcılı Kum Çıkarma Pompaları ile gerçekleşir.

Toyo Pompalar elektrikli ve hidrolik tahrikli olabilir ve istenilen şartlara uygun kapasite de TOYO pompalar mevcuttur.ERKE Group TOYO pompaların Türkiye Mümessilidir. TOYO pompalar zengin ERKE stoklarından hemen Erke Servis ve yedek parça garantisiyle teslim edilmektedir.

Yorumlar